Om Propublic

MARIE ØSTERGAARD MØLLER

 

CAND.SCIENT.POL. • PH.D. I STATSKUNDSKAB

 

Marie er grundlægger af Propublic. Hun har gennem 15 år arbejdet med forskning og udvikling inden for systematisk kvalitative analyse, frontlinjeforvaltning og kategoriseringsteori, dels som universitetsansat forsker, dels som selvstændig og stifter af ProPublic.

 

Marie forsker, underviser og rådgiver offentlige ledere og medarbejdere i frontlinjemekanismer og systematisk vidensanvendelse. Hun er foredragsholder og forfatter til en række forskningsartikler og til bogen ”Forebyggelse og bekymring i professionel praksis” (2016).

RANDI BECH LARSEN

 

STUD.SCIENT.SOC. • STUDENTERMEDHJÆLPER

 

Randi læser til daglig samfundsfag og geografi på Aalborg Universitet og er ved siden af studiet studentermedhjælper i Propublic. Som studentermedhjælper supporterer Randi med udførelsen af kvalitative effektanalyser, NVivo-undervisning, er medansvarlig for markedsføring og hjælper med forefaldende praktiske og analytiske opgaver.

 


RASMUS NOE

 

STUD.SCIENT.ADM. • STUDENTERMEDHJÆLPER

 

Rasmus læser til daglig politik og administration på Aalborg Universitet og er ved siden af studiet studentermedhjælper i Propublic. Som studentermedhjælper supporterer Rasmus med udførelsen af kvalitative effektanalyser, NVivo-undervisning, er medansvarlig for markedsføring og hjælper med forefaldende praktiske og analytiske opgaver.

Telefon: +45 28 40 33 79

Adresse: Hermodsvej 5B, 8230 Åbyhøj