Ydelser

I Propublic tilbyder vi

 

 

Kvalitativ effektanalyse

 

Ønsker I at få dokumenteret, hvilke effekter jeres arbejde har for borgerne? Vi kan finde mønstre i den dokumentation, som I allerede har nedskrevet og indsamlet, så I ikke behøver at implementere nye effektmålinger og ekstra dokumentation.Det betyder, at I vil kunne udnytte jeres eksisterende viden bedre til at understøtte fremtidige beslutninger om tilrettelæggelsen af jeres praksis. Kvalitativ effektanalyse bygger bro mellem ledelse og professionel praksis. Forbedring af videnssamarbejdet


Dokumentationspraksis må aldrig forstyrre medarbejdere i at have fokus på det videns- og vurderingsarbejde, der skal til for at skabe værdi for borgerne.


Ideen med meningsfuld dokumentation er at styrke organisationens professionelle dømmekraft. Vi kan hjælpe med at forbedre jeres videnssamarbejde, bl.a. ved at efterse og tilpasse de dokumentationsværktøjer I allerede bruger.

Kurser og

træning

 

Vi udfører gerne kvalitativ effektanalyse og analyse af jeres videnssamarbejde, men vi vil også meget gerne sætte jer i stand til selv at gennemføre det. 

 

Vores kursuskatalog indeholder både kurser i, hvordan man organiserer et videnssamarbejde og sikrer det bedst mulige vidensflow mellem fagprofessionelle og ledere, samt hvordan man kan gennemføre kvalitative effektanalyser. 

 


Telefon: +45 28 40 33 79

Adresse: Hermodsvej 5B, 8230 Åbyhøj