Læs mere om Marie

MERE OM

MARIE ØSTERGAARD MØLLER


ANBEFALINGER


"Marie er virkelig en kompetent underviser, fordi hun lynhurtigt opfanger læringsbehov og niveau. Jeg har købt Nvivo kursus både i basic og advanced, og lynhurtigt forstod Marie mit projekt og mit behov for færdigheder i Nvivo. Og tilmed er Marie virkelig godt selskab. Mine bedste anbefalinger."


Rikke Buus Bøje

PhD studerende hos Research Unit, Randers Regional Hospital

 Marie er knivskarp og enormt engageret og inspirerende at arbejde sammen med. Hendes kompetencer på området er uovertrufne og - bedst af alt - hun er "den kritiske makker" der ikke snakker dig efter munden. Hun går ikke på kompromis med fagligheden og insisterer på, at det vi laver, skal give mening for medarbejderne."

 

Ann Hermansen

Familiechef, Randers kommune


 

"Marie har gennemført et kursus for Rambøll om det kvalitative analyseprogram NVivo. Marie har en unik indsigt i programmet er en tillidsvækkende guide ift. at introducere novicer udi programmet. Derudover har Marie en utrolig stærk indsigt i kvalitativ metode – teori, dataindsamling og analyse – som dermed fungerer som en analytisk overlægger for den konkrete undervisning. Dette bidrager til, at undervisningen også giver en analysemetodisk oprustning."

 

Line Renate Hanssen

Head of Learning and Development at

Ramboll Management Consulting