Rådgivning og undervisning

I Propublic arbejder vi med

 

 

Journalbaseret effektdokumentation

 

Ved I hvilke effekter jeres arbejde har for borgerne? Vi kan hjælpe jer med at bruge den dokumentation, som I allerede laver til at få både overblik og indsigt. Gennem journalbaseret effektdokumentation kan I udnytte jeres eksisterende viden til at understøtte beslutninger i jeres praksis. Journalbaseret effektdokumentation bygger bro mellem ledelse og professionel praksis. Forbedring af videnssamarbejdet


Dokumentationspraksis må aldrig forstyrre medarbejdere i at have fokus på det videns- og vurderingsarbejde, der skal til for at skabe værdi for borgerne.


Ideen med meningsfuld dokumentation er at styrke organisationens professionelle dømmekraft. Vi kan hjælpe med at forbedre jeres videnssamarbejde, bl.a. ved at efterse og tilpasse de dokumentationsværktøjer I allerede bruger.

Kurser og

træning

 

Vi kan analysere jeres journalbaserede dokumentation og jeres videnssamarbejde, men vi vil også meget gerne sætte jer i stand til at gøre det selv. 

 

Vores kursuskatalog indeholder både kurser i, hvordan man organiserer et videnssamarbejde og sikrer det bedst mulige vidensflow mellem fagprofessionelle og ledere, samt hvordan man kan analysere sin journalbaserede dokumentation og benytte den til effektmåling.